VELKOMMEN TIL BREJNHOLT

XL-BYG Lillebælt Trælast er en del af Brejnholt Gruppen, som omsætter for 680 mio kr. om året. Brejnholt Gruppen, som har eksisteret siden 1990, driver fra hovedsædet i Randers en række trælaster omkring nogle af Jyllands største byer.

Brejnholt Gruppen består af XL-Brejnholts Tømmerhandel, XL-Bording Tømmerhandel, XL-Silkeborg, Xl-Kjellerup Tømmerhandel, XL-Vejle Trælast, XL Lillebælt Trælast & Brejnholts Tømmerhandel Aarhus.

Brejnholt Gruppen er desuden er medlem af indkøbsforeningen DITAS og markedsførringskæden XL-Byg.

LILLEBÆLT TRÆLAST

Lillebælt Trælast tilbyder et bredt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri, hus og have til såvel professionelle som private brugere.

Lillebælt Trælast tilstræber at være din primære samarbejdspartner - hvad enten du er kunde eller leverandør - så der opnås det bedste resultat for alle parter.
I samarbejde med vore leverandører tilstræber vi ligeledes at kunne tilbyde produkter, der modsvarer vore kunders krav om materialer af høj kvalitet til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Vi er lagerførende i en lang række mærkevareprodukter, men har også mulighed for at tilbyde alternative produkter, som stadig er godkendt til det danske byggeri.

Vore kompetente og veluddannede medarbejdere er parat til at modtage din henvendelse - enten i forretningen på Fynsvej eller ved telefonen - Vel mødt!