VELKOMMEN TIL BREJNHOLT

XL-BYG Silkeborg er en del af Brejnholt Gruppen, som omsætter for godt 900 mio kr. om året. Brejnholt Gruppen, som har eksisteret siden 1990, driver fra hovedsædet i Randers en række trælaster omkring nogle af Jyllands største byer.

Brejnholt Gruppen består af XL-Brejnholts Tømmerhandel, XL-Bording Tømmerhandel, XL-Silkeborg, Xl-Kjellerup Tømmerhandel, XL-Vejle Trælast, XL Lillebælt Trælast, Brejnholts Tømmerhandel Aarhus samt Trælasten Nørre Aaby.

Brejnholt Gruppen er desuden er medlem af indkøbs- og markedsførringskæden XL-BYG.

XL-BYG SILKEBORG

XL-BYG Silkeborg A/S tilbyder et bredt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri, hus og have til såvel professionelle som private brugere.

XL-BYG Silkeborg tilstræber at være din primære samarbejdspartner - hvad enten du er kunde eller leverandør - så der opnås det bedste resultat for alle parter.
I samarbejde med vore leverandører tilstræber vi ligeledes at kunne tilbyde produkter, der modsvarer vore kunders krav om materialer af høj kvalitet til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Vi er lagerførende i en lang række mærkevareprodukter, men har også mulighed for at tilbyde alternative produkter, som stadig er godkendt til det danske byggeri.

Vore kompetente og veluddannede medarbejdere er parat til at modtage din henvendelse - enten i forretningen på Tietgensvej 24 eller ved telefonen - Vel mødt!